Dit is de officiële pagina voor de Solidworks User-groep in Vlaanderen. De gebruikersgroep wordt georganiseerd door Eddy Alleman, een gepassioneerde Solidworks gebruiker en automatisatie liefhebber.

Logo

Het logo voor de BESWUG (Belgian SolidWorks User Group) is geinspireerd op de SolidWorks Challenge van dit jaar : SWPUC32 - Equidistant Points on a Hemisphere. Ik gebruikte hier een oplossing gebasseerd op de punten verdeling die gebruikt wordt voor een voetbal. We wonnen hier de Award voor Solidworks API en meest originele oplossing.

 

Over de gebruikers groep in Vlaanderen

Solidworks(SW) sponsort gebruikersgroepen om vaardigheden en netwerken tussen SW-gebruikers te bevorderen. Je bent ook welkom als je Solidworks nog nooit eerder hebt gebruikt. Hoewel je er af en toe hoort van nieuwe producten en diensten van SW en andere leveranciers die vaak vergaderingen sponsoren, staan we "hard selling" niet toe en richten we ons in plaats daarvan op SW-vaardigheden, tips, trucs en het delen van inspirerende gebruikers verhalen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de evenementen worden gratis gepresenteerd. We proberen ook iets te drinken en versnaperingen aan te bieden!

 

Er zullen in eerste instantie vooral viruele meetings georganiseerd worden, maar onze vookeur gaat er natuurlijk naar uit om iedereen echt te ontmoeten zodat we beter onze passie voor 3D ontwerp met elkaar kunnen delen.

 

Maak een connectie via Linkedin en we houden jullie op de hoogte van volgende meetings.

 

https://www.linkedin.com/in/eddyalleman/

 

Dit menu heeft verschillende sub menus waar je oa. een korte beschriving van de geplande en reeds plaatsgevonden meetups kunt vinden, alsook tutorials en promoties die je als user group lid kunt ontvangen.

 

See you !